Η πολυπόθητη εκδρομή για τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου έγινε πραγματικότητα! Η χαρά και το χαμόγελο των παιδιών δεν έλειψαν από τα πρόσωπά τους από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα της.  

             Πρωί Σαββάτου και η ανυπομονησία όλων στο αποκορύφωμά της! Το ταξίδι με προορισμό την Αθήνα ξεκίνησε. Σύμμαχος ο καιρός και η καλή διάθεση όλων, καθηγητών και μαθητών!                                                                      Κουβεντούλες, μουσική, γέλια ,ξενάγηση στις ιστορικές -και όχι μόνο- τοποθεσίες της διαδρομής από τον καθηγητή Γιάννη Καραγιάννη, που αναδείχτηκε εξαιρετικός ξεναγός της εκδρομής και –φυσικά- υποδείξεις από τον άξιο αρχηγό της εκδρομής, τον καθηγητή Δημήτρη Μητώση.                                                                                                     Άφιξη στην Αθήνα και παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης « Δείπνο ηλιθίων» στο θέατρο Κάππα με τους μαθητές μας να απολαμβάνουν με αμείωτο ενδιαφέρον για μία ώρα και σαράντα πέντε λεπτά τους αγαπημένους τους ηθοποιούς, μα και να παίρνουν μια γεύση από τη μαγεία του θεάτρου, την ομορφιά της έκφρασης, την τέχνη της υποκριτικής και τη δύναμη του λόγου.

             Το μήνυμα του έργου «να σεβόμαστε τους άλλους, τους διαφορετικούς από εμάς, και να μην κάνουμε διακρίσεις και καψόνια σε βάρος τους, θεωρώντας τους κατώτερους» πρόκληση σε όλους για αυτοκριτική!