ΠΡΟΣΟΧΗ …ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΒΑΘΜΟΙ

        Επειδή το κτίριο του σχολείου μας  λειτουργεί ως ειδικό εξεταστικό κέντρο στις πανελλαδικές  εξετάσεις είναι κλειστό και μη προσβάσιμο για το κοινό τις ημέρες  των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ. 

Θα είναι ξανά ανοικτό τη Τρίτη 12/6 για να βγάλουμε τα αποτελέσματα ...αργά το μεσημέρι.

       Οι εγγραφές των μαθητών από τους Γονείς τους και η επίδοση των ελέγχων προόδου μπορεί να γίνουν τις ημέρες Πέμπτη 14/6 ,τη Δευτέρα 18/6 και από τη Τετάρτη 20/6 εως τη Παρασκευή 29/6 εργάσιμες ημέρες από 8:00 π.μ εως 14:00 μ.μ

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ - ΚΗΔΕΜΟΝΑ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ e-mail ΚΗΔΕΜΟΝΑ

       Οι μαθητές της Γ’ Τάξης πρέπει να προσκομίσουν πρόσφατη φωτογραφία για το απολυτήριο αν δεν το έχουν κάνει.

        Οι μαθητές της Γ΄ τάξης  που για κάποιο λόγο δεν ολοκλήρωσαν την ηλεκτρονική τους εγγραφή στα Λύκεια και ΕΠΑΛ μπορούν να τη κάνουν από 26-29 Ιουνίου που θα ανοίξει ξανά το σύστημα εγγραφών.

        Οι γονείς των μαθητών που ολοκλήρωσαν  τη Β’ τάξη  και επιθυμούν σύμφωνα με νέα οδηγία του Υπουργείου τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν το επόμενο σχολικό έτος  μετά το σχολικό ωράριο ​ΔΩΡΕΑΝ  μαθήματα Αγγλικών ή Πληροφορικής  και στη συνέχεια στο τέλος της χρονιάς να δώσουν ΔΩΡΕΑΝ χωρίς παράβολο τις σχετικές εξετάσεις για Κρατικά πιστοποιητικά πρέπει να συμπληρώσουν ΜΕΧΡΙ τη Πέμπτη 21/6 τη σχετική δήλωση ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ταυτόχρονα μπορεί να  γίνεται και η εγγραφή τους .